The Challenge

UntitledchallengeOdata cu inceputul noului an am strans randurile in 3 (Ioana, Silviu, Paul) si am pornit motoarele unui Challenge cu talc. Toti 3 insurati, nu unul cu altul, dar clar cu ideea de miscare si mari iubitori de sport. Uitandu-ne in jur ne-am dat seama ca multi dintre prietenii nostri si pe deasupra o gramada de minti tinere, cu care lucram in diferite proiete de business sau personale, au abandonat ideea unei provocari marete in favoarea unor obiective mai pragmatice si aproape de zona lor de confort.

Asa s-a nascut ideea participarii la Challenge Barcelona – Maresme. Nu suntem nici primii si nici ultimii (speram) care iau in piept o astfel de provocare dar noi ne-am gandit sa o facem in cadrul unui proiect educational/inspirational numit “extrem de creativ” - The Challenge. In cifre, provocarea inseamna 3,8km inot, 180km bicicleta si 42km alergare puse cap la cap in cel mai provocator model de cursa de anduranta de o zi din lume. Pentru a ne alinia pregatiti la linia de start vom avea nevoie fiecare de ~ 500 de ore de antrenament … 1500 de ore pentru toata echipa.

Ioana este consulting partner la una din cele mai bune companii romanesti de training si de anul trecut o triatlonista convinsa, Silviu are propria companie de HR responsabil fiind de programele de learning & development si Paul se ocupa cu proiecte educationale pentru tineri.

Ne-am propus sa zgandarim energia si ego-ul tinerilor din jurul nostru impartasind cu ei povestea provocarii noastre, asa cum trecem prin ea, strangand sub tricou speranta ca vor gasi ceva util pentru ei, ceva care ii va scoate din casa. Cu totii vor avea acces la planurile noastre de antrenament, la interviuri si filmari, la sfaturile antrenorilor de la World Class si ale nutritionistilor care testeaza pe noi formule magice dar naturale care sa ne tina in picioare. Va impartasim parerea noastra vis a vis de echipamentele pe care le folosim, ce merge si ce nu merge, cum le ajustam pentru a ne fi pe plac sau cum ne oblojim ranile inerente.

Pe parcursul anului vom participa la mai multe concursuri in tara, ele facand parte din pregatirea competitionala pentru ce ne asteapta pe 5 Octombrie in Barcelona.

Fiecare e la un nivel de fitness diferit, de la “praf” la “fit” asa ca sansele sa gasiti un program in care sa va regasiti sunt destul de bune.  Daca vreti sa fiti alaturi de noi in programul de pregatire, in concursuri sau doar cu un gand/sfat impartasit din mers, va suntem recunoscatori.

The Challenge este un proiect liberinmiscare.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *