De cateva luni am luat la puricat un Home Trainer In’Ride 300 B’TWIN

imag0364

De cateva luni locuiesc impreuna cu un Home Trainer¬†In’Ride 300 B’TWIN. Se poarte frumos, nu face galagie in casa, sta cuminte dupa usa si isi scoate capul numai cand am nevoie de el. Un “house pet” competent pe care te poti baza atunci cand ploaia puternica, gheata, frigul sau o cursa de Moto GP te tin in casa dar nu vrei sa renunti la un antrenament pe bicla.

Nu am mai avut un home trainer asa ca nu pot face o comparatie intre el si altele dar va pot da perspectiva unui “first user”. Odata scos din cutie e foarte usor de instalat. Daca urmezi instructiunile desenate in cartulia cu care vine impachetat te-ai scos, singura mentiune pe care as tine sa o subliniez e referitoare la setarea pentru marimea rotii (sunt mai multe optiuni). Il poti seta pe modul usor sau greu si inca catva niveluri intermediare, maneta fiind instalata pe ghidon cu o transmisie e comenzii “fly by wire” ;)¬†

Este destul de silentios, asa cum spune si in prospect, dar daca vrei sa il folosesti seara tarziu sau dimineata devreme si ai vecini, sfatul e sa iti pui sub el un izopren care sa mai preia din vibratii.

In mod clar un home trainer nu tine locul antrenamentelor de pe sosea/trail si senzatia nu are cum sa se compare cu libertatea pe care o simti cand iesi pe doua roti. Ajuta insa la mentinerea formei sportive atunci cand vremea, meciul, cursa sau lenea nu te lasa sa iesi din casa.

Detaliile tehnice le gasiti pe site-ul celor de la Decathlon.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *